Timber trots: "Young Boys niet slecht, wij waren heel goed"

12 maart 2021, 08:50

Jurriën Timber beleefde opnieuw een fantastische avond met Ajax in de Europa League. Het Zwitserse Young Boys werd met 3-0 aan de kant geschoven en was machteloos in Amsterdam. Dat had Ajax te danken aan opnieuw een ijzersterk optreden van de negentienjarige Timber.

Of de verdediger last had van plankenkoorts? "Nee, dat heb ik niet zo snel. Eerder op school, vroeger, dan op het veld", lachte de verdediger in gesprek met RTL 7, die na rust moest verhuizen naar de rechtsbackpositie. Hij nam de plek over van de gewisselde Devyne Rensch. Timber kan op beide posities uit de voeten, maar heeft een voorkeur. "Dat is wel centraal achterin. Maar ik kan ook op andere posities uit de voeten en dat is alleen maar lekker en fijn, denk ik."

Timber heeft veel vertrouwen in een goede afloop. "Als we doen wat we moeten doen, kan het eigenlijk niet meer misgaan volgende week. De winnaarsmentaliteit zit er lekker in", ziet de talentvolle verdediger. "Elke wedstrijd proberen we te doen wat we moeten doen. Teams hebben het lastig tegen ons. We pakken lekker door. Ik vond Young Boys vandaag niet slecht, maar wij waren vandaag heel goed. In de eerste helft hadden we moeite met scoren, maar in de tweede helft hebben we het goed afgemaakt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen