Woeste supporters De Graafschap eisen direct vertrek Seuntjens

12 maart 2021, 09:11

Ralf Seuntjens zette deze week zijn krabbel onder een tweejarige verbintenis bij NAC Breda, concurrent voor De Graafschap in strijd om promotie. De Bredanaars hebben daarmee flink wat woede aangewakkerd bij de harde kern van De Graafschap, dat een direct vertrek naar Breda eist.

In een statement gaf De Graafschap aan het seizoen op een normale manier af te willen maken, mét Seuntjens in de punt van de aanval. De spits raakte echter wel zijn aanvoerdersband kwijt. Voor harde kern Brigata Tifosi is dat echter nog niet genoeg. 'Zonder Ralf naar het eindstation! Houdoe en bedankt!', valt te lezen op spandoeken op De Vijverberg.

Volgens De Gelderlander heeft de supportersgroep ook een brief gestuurd naar het bestuur van de Doetinchemmers. Daarin heeft het een treinkaartje gestopt richting Breda. 'Pak jullie verantwoordelijkheid en zet Ralf buitenspel. Door dat te doen, elimineren we niet alleen een mogelijk risico op ons einddoel (Eredivisie), maar veel belangrijker nog: onze geloofwaardigheid komt niet in het geding.'

Voor De Graafschap is Seuntjens dit seizoen opnieuw van groot belang. Als topscorer heeft hij een aanzienlijk aandeel in de huidige tweede plaats, aan het eind van de rit goed voor directe promotie. Vrijdagavond wacht de clash met Telstar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen