Letsch zet punt achter situatie Bazoer en richt zich op Utrecht

12 maart 2021, 16:11

Vitesse-trainer Thomas Letsch wil een punt zetten achter de disciplinaire schorsing die Riechedly Bazoer vorige week buiten de wedstrijdselectie hield. De sterkhouder heeft zijn straf uitgezeten en is er dit weekend weer bij wanneer Vitesse het opneemt tegen FC Utrecht. De Duitse oefenmeester wil de focus dan ook graag op die wedstrijd leggen. 

Vorige week werd Bazoer buiten de selectie gelaten voor de topper tegen AZ na een incident op de training. De verdediger annex middenvelder zou hebben nagetrapt bij teamgenoot Daan Huisman en het vervolgens verbaal aan de stok hebben gekregen met zijn trainer. "Dat is geweest", zei Letsch vrijdag tegenover [a,https://www.gelderlander.nl/vitesse/letsch-spreekt-zich-uit-straf-bazoer-zit-er-op-focus-bij-vitesse-nu-op-topper-tegen-utrecht~a60a1b4a/,_blank,De Gelderlander] over die situatie. "Ik moest ingrijpen. Dat is gebeurd en nu schakelen we weer door. Riecheldy zit bij de selectie tegen Utrecht."

Waar Letsch Bazoer terug heeft, moet hij Oussama Tannane, Matus Bero en Enzo Cornelisse juist missen. Het drietal is geschorst voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Puzzelen dus voor Letsch, al wilde hij nog niet verklappen hoe hij hun afwezigheid wil gaan opvangen. Jongelingen Daan Huisman en Patrick Vroegh werden door De Gelderlander als opties genoemd voor het middenveld, evenals Thomas Bruns. 

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Vitesse is die tussen de nummers zeven en vier van de Eredivisie, met een gat van elf punten tussen beide ploeg. Letsch weet dat er met het einde in zicht belangrijke maanden aankomen voor zijn ploeg. "Tot zover gaat het goed met Vitesse, maar we hebben nog niets. We hebben een dip achter de rug (vijf duels zonder zege, red.), maar hebben de laatste drie wedstrijden gewonnen. Dat heeft voor een kentering gezorgd. We willen die lijn nu doortrekken. Voor een mooi resultaat in de competitie moeten we nu ook weer onze top halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen