De Graafschap trots: "Het is natuurlijk onrustig geweest"

12 maart 2021, 23:52

De Graafschap greep vrijdagavond de derde periodetitel door op een spannende avond met 1-2 te winnen bij Telstar. Na afloop van de wedstrijd verscheen niet Ralf Seuntjens, maar Ted van de Pavert namens de club uit Doetinchem voor de camera. De 29-jarige centrumverdediger toonde zich blij, opgelucht, maar ook kritisch.

Het ging niet vanzelf voor De Graafschap in Velsen-Zuid. Pas vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd werd het winnende doelpunt gemaakt. Achteraf was een gelijkspel ook genoeg geweest voor De Superboeren, maar dat maakte de ontlading na het vallen van de 1-2 er niet minder groot om.

"Het was hetzelfde liedje als vorige week (De Graafschap won toen in blessuretijd van FC Eindhoven, red.). Heel gevaarlijk werden we buiten wat ingooien en standaardsituaties niet", erkent Van de Pavert tegenover ESPN. Ondanks het mindere spel is Van de Pavert vooral blij. "Vooraf telde maar één ding: dat was deze wedstrijd winnen en de periode binnenhalen. Het is door het oog van de naald, maar de periode is binnen. Wat er op de andere velden gebeurde, kregen we niet mee."

De verdediger nam deze week de aanvoerdersband over van Seuntjens, die door zijn transfer naar NAC Breda niet langer captain is. "Het is natuurlijk onrustig geweest. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Op een gegeven moment moeten we door. We hebben met elkaar goed gesproken, er een streep onder gezet en gaan nu door naar de laatste wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen