De Graafschap-voorzitter Mos twittert niet handig: 'Fuck Steijn'

13 maart 2021, 11:56

De Graafschap won vrijdagavond de derde periodetitel en daar was voorzitter Martin Mos uiteraard erg blij mee. Toch kon de preses het via Twitter niet laten om nog even een dreun uit te delen aan NAC Breda-trainer Maurice Steijn. Mos ziet hem als de kwade genius die Ralf Seuntjens uit Doetinchem heeft weggehaald, waardoor het afgelopen week zo onrustig was. 

'YES !!!! love my club !!! fuck steijn !', valt te lezen in de opmerkelijke tweet van de voorzitter van De Graafschap, die sowieso erg actief is op het sociale medium. Een dag na die tweet kwam overigens nog wel een kleine rectificatie: 'We hebben ons niet gek laten maken ! Uitgezonderd mijzelf om 11 pm gisteren !', schreef hij over zijn tweet van enkele uren eerder. Verwijderd heeft hij die echter nog altijd niet. 

Alles heeft te maken met de gevoelige overstap die Seuntjens afgelopen week maakte naar concurrent NAC Breda – dat naast de titelstrijd ook nog verwikkeld was in de strijd om de derde periode. Die ging met hangen en wurgen uiteindelijk naar De Superboeren en ook daarover had Mos een mening. 'heerlijk gevoel , geen goed voetbal , wel de punten', twitterde hij over de periodetitel.

Lees ook: De Graafschap trots: "Het is natuurlijk onrustig geweest"

Hoewel trainer Mike Snoei besloot om Seuntjens de aanvoerdersband af te pakken, wilde de achterban een grotere straf en dat de aanvaller uit de selectie gegooid zien worden. Dat is niet gebeurd en De Graafschap heeft de periode gepakt, toch is de kou tussen NAC Breda en De Graafschap nog niet uit de lucht. Over twee weken staan beide ploegen op 28 maart ook nog eens tegenover elkaar in de Eerste Divisie: wordt vervolgd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen