Voorzitter Mos heeft spijt van 'fuck', maar staat achter bottom line

13 maart 2021, 15:54

De Graafschap-voorzitter Martin Mos heeft spijt van zijn tweet over Maurice Steijn, maar staat inhoudelijk nog wel achter de boodschap. De preses stuurde na de periodetitel een tweet de wereld in met de tekst 'Fuck Steijn' en dat zorgde voor ophef. "Ik had misschien beter een ander woord kunnen gebruiken, maar zo erg is het toch niet?", vraagt hij zich hardop af.

Tegenover Omroep Gelderland gaat hij in op de tweet en de ophef daarover. "Ik vind NAC een mooie volksclub, maar dit was een ongepaste manier van communiceren van Steijn. Er zijn spelletjes gespeeld en daar heb ik een bloedhekel aan", lichtte Mos zijn boosheid toe over de gang van zaken rondom Ralf Seuntjens. Trainer Steijn moet het, in weliswaar wat nettere woorden dan in zijn tweet, dan ook nog altijd ontgelden.

"Hoe makkelijk was het geweest om onze technisch manager Peter Hofstede eerst op de hoogte te brengen? Communiceer rechtstreeks. Nu zegt Steijn in een interview pontificaal dat Seuntjens bij NAC zou gaan tekenen. Dat het wel rond kwam. Zonder dat wij iets weten. Dat kan gewoon niet. Het is not done en het is stemmingmakerij. Gewoon beneden alle peil. Maar ach, dit past wel bij die man", geeft Mos de coach van NAC Breda nog een forse veeg uit de pan.

Lees ook: De Graafschap-voorzitter Mos twittert niet handig: 'Fuck Steijn'

Dat zijn tweet vervolgens niet handig was, weet Mos zelf ook. "Oké, ik had het woord fuck misschien niet moeten gebruiken, maar de boodschap blijft hetzelfde", aldus de preses, die over twee weken met De Graafschap tegenover NAC Breda staat. "Ik had al niet zo'n trek om daarheen te gaan. Of Ralf Seuntjens dan moet spelen voor ons? Natuurlijk. Die gaat ook gewoon goed spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen