Petrovic voelt zich uitgelachen: "Ze komen niet eens tot mijn knie"

13 maart 2021, 21:12   Bijgewerkt: 13 maart 2021, 21:22

Onder Zeljko Petrovic is Willem II bezig aan een knappe opmars in de Eredivisie. De degradatiekandidaat liep met een 3-1 zege op SC Heerenveen weg bij nummer zeventien ADO Den Haag, terwijl het inmiddels zelfs mag dromen van directe handhaving. Dat was echter niet waar Petrovic het na afloop over wilde hebben.

De Montenegrijnse coach stoort zich aan de kritiek die hem ten deel valt. "Ik zal je eerlijk zeggen: ik kan hier de Champions League winnen of degraderen, maar de mensen lachen sowieso om me", aldus Petrovic voor de camera van de NOS. "De mensen die mij uitlachen, komen niet eens tot mijn knie. Qua naam, persoonlijkheid, mijn mannelijkheid, alles wat ik heb bereikt..."

Petrovic vervolgt: "Ik weet niet waarom mensen steeds om mij moeten lachen. Misschien heeft het met mijn accent te maken. Maar ik heb niet voor niets met trainers als Guus Hiddink, Martin Jol, Dick Advocaat en Ruud Gullit gewerkt. Mensen willen mij graag belachelijk maken. Deze trainer spreekt vijf talen. Ik vraag me af of de mensen die om mij lachen dat kunnen."

Willem II deed met de overwinning uitstekende zaken in strijd tegen degradatie. De tweede driepunter op rij zorgt ervoor dat de Tilburgers op 21 punten zijn gekomen. De achterstand op de nummer vijftien VVV-Venlo bedraagt één punt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen