Kramer: "Alles gegeven, maar dat is nu gewoon niet genoeg"

13 maart 2021, 21:22

Michiel Kramer verscheen zaterdagavond aangeslagen voor de camera van ESPN. Zijn ADO Den Haag had net met 1-2 verloren van Heracles Almelo en zag de kansen op handhaving in de Eredivisie daarmee weer wat kleiner worden. "We hebben echt alles gegeven, maar dat is op dit moment gewoon niet genoeg", concludeerde de aanvoerder na afloop.

Toch beweerde Kramer nog altijd vertrouwen te hebben in een goede afloop voor ADO. "Natuurlijk, anders kan je beter stoppen", reageerde hij. "We hebben er zeker vertrouwen in, maar het wordt met de week moeilijker als je geen punten pakt. We moeten gewoon zorgen dat we die laatste acht wedstrijden alles geven en dan moeten we leven met het resultaat. Hopelijk is dat in de Eredivisie."

Onrustig was het afgelopen week sowieso in Den Haag, nadat bekend werd dat de Chinese eigenaren al maanden niet meer aan de betalingsverplichtingen hadden voldaan. Na afloop wilde Kramer het echter gewoon over de sportieve prestaties hebben. "Volgens mij is het nooit rustig bij deze club. Het is ook geen excuus om slechte resultaten te halen. Natuurlijk is het fijn als er rust is binnen de club, maar ik heb het bij deze club nooit anders meegemaakt. Dat is gewoon hoe het is, daar moet je mee dealen. Wij moeten gewoon alles geven op het veld."

Lees ook: ADO weer wat dieper in degradatienood na verlies tegen Heracles

Daarvoor heeft ADO nog acht wedstrijden de tijd. De achterstand op plek zestien - die recht geeft op de nacompetitie - is vanavond opgelopen tot zes punten, omdat Willem II wél wist te winnen van sc Heerenveen. Bovendien kan ADO na de nederlaag vanavond nog laatste worden, wanneer FC Emmen drie punten pakt tegen FC Groningen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen