Gakpo terug bij PSV, Feyenoord wijzigt systeem

14 maart 2021, 13:45   Bijgewerkt: 14 maart 2021, 14:26

Cody Gakpo is na een maandenlange afwezigheid terug in de basis van PSV. De vleugelspeler raakte in januari op bezoek bij Sparta Rotterdam geblesseerd, maar is fit genoeg om vanmiddag aan te treden tegen Feyenoord. Opvallend is dat Jordan Teze op de bank zit. Olivier Boscagli en Nick Viergever vormen het centrum van de Eindhovenaren.

Roger Schmidt zal blij zijn dat smaakmaker Gakpo terug is tegen Feyenoord. PSV kan de tweede plek nog steviger in handen nemen als er van de bezoekers uit Rotterdam gewonnen wordt. In dat geval haakt de ploeg van Dick Advocaat in ieder geval af voor plek twee. Eerder dit seizoen won Feyenoord echter met 3-1 van PSV, dat destijds halverwege al met 3-0 achter stond in de Kuip.

Advocaat heeft net als zijn collega een verrassing in petto. De ervaren oefenmeester stuurt namelijk vijf verdediger het veld op in Eindhoven. Naast de bekende namen heeft Uros Spajic weer eens een basisplaats. Op het middenveld ontbreekt Leroy Fer. De routinier zit wel op de bank. Dat geldt ook voor Justin Bijlow en jongeling Aliou Badara Balde.

PSV: Mvogo; Dumfries, Boscagli, Viergever, Max; Rosario, Sangaré, Götze, Gakpo; Malen, Zahavi

Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Berghuis; Linssen, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen