Dumfries niet tevreden met gelijkspel: "Onze kansen afmaken"

14 maart 2021, 16:39

Denzel Dumfries had na de topper tegen Feyenoord het gevoel dat PSV zondagmiddag de overwinning uit handen heeft gegeven. De Eindhovenaren maakten weliswaar een achterstand ongedaan (1-1), maar hadden in de tweede helft de betere kansen. Met name doelman Nick Marsman lag een aantal keer in de weg voor de thuisclub.

"Ik ben niet tevreden, we moeten onze kansen afmaken. Dan trek je de zege over de streep en dat laat je nu na", baalde de aanvoerder van de Eindhovenaren meteen na de wedstrijd tegenover ESPN. "Dat is slordig van onszelf. We controleerden de wedstrijd goed in de tweede helft. Dat je niet wint, dan moet je kritisch zijn op jezelf en het hele team."

Volgens Dumfries was PSV namelijk de betere partij in Eindhoven. "We waren goed aan de bal, we drukken Feyenoord achteruit. Je moet alleen ook zuinig zijn aan de bal en niet te veel ballen verliezen", zei Dumfries over het eerste bedrijf. Desondanks had hij het gevoel dat PSV twee punten had verloren. "Het is heel zonde dat we niet winnen."

Want als er een ploeg recht had op de zege – in de tweede helft althans –, dan was het PSV. "De tweede helft speelden we meer vooruit. We wilden de ruimtes aanvallen in de hoeken en dat deden we goed. Maar we moeten zuiniger zijn met onze kansen", vond de rechtsachter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen