Ajax-opponent Young Boys blijft ook nationaal maar ploeteren

14 maart 2021, 18:10

Young Boys blijft maar ploeteren de laatste tijd. De ploeg werd donderdagavond compleet weggespeeld door Ajax en is die tik vooralsnog niet te boven. Op bezoek bij St. Gallen verspeelde het elftal van Gerardo Seoane namelijk opnieuw punten. De voorsprong in Zwitserland is nog altijd enorm, maar de huidige reeks is meer dan zorgelijk.

Nadat het namelijk in veertien officiële wedstrijden dertien keer won en eenmaal gelijkspeelde, dateert de laatste zege alweer van februari op Bayer Leverkusen (0-2). Sindsdien volgden vier remises en dus de pijnlijke nederlaag in de Europa League op bezoek bij Ajax (3-0), die normaliter komende donderdag uitschakeling betekent.

Daardoor moet de focus op de Zwitserse competitie voor Young Boys, maar dat lukte zondagmiddag nog niet. Tot twee keer toe kwam het namelijk op achterstand, maar goals van Jean-Pierre Nsame (penalty) en Meschack Elia (intikker) zorgden ervoor dat een volgende dreun uitbleef (2-2). Wel was er voor de vierde keer achtereen puntverlies in de Super League, waardoor het bovenin weer meer in elkaar kruipt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen