Bayer Leverkusen is het helemaal kwijt: "Ik ben echt boos"

14 maart 2021, 20:57   Bijgewerkt: 14 maart 2021, 21:44

Donkere wolken pakken zich samen boven het hoofd van Peter Bosz. Na een ijzersterke eerste seizoenshelft is Bayer Leverkusen het helemaal kwijt. Tegen Arminia Bielefeld (1-2) leden Die Werkself alweer de zesde competitienederlaag na de winterstop. Tel daarbij op dat Leverkusen werd uitgeschakeld in de Europa League en de DFB-Pokal en er is weinig reden tot optimisme.

Door onder meer een doelpunt van Ritsu Doan ging Bayer Leverkusen zondag verrassend onderuit tegen Arminia Bielefeld. "We verdedigden slecht en zetten onze eigen kansen niet om in doelpunten. Daarom verloren we vandaag. Ik ben echt boos", sprak Bosz op de persconferentie na afloop van de teleurstellende nederlaag tegen de laagvlieger.

"Veel dingen komen op dit moment samen. Het gaat natuurlijk in de hoofden van de spelers zitten. Bovendien missen we veel belangrijke spelers. In de eerste seizoenshelft hadden we het geluk aan onze zijde en wonnen we met weinig scoringskansen, op dit moment verliezen we alleen maar", baalde de trainer.

Door de teleurstellende reeks is Leverkusen afgezakt naar de zesde plaats. Om een Champions League-ticket te veroveren, zullen Die Werkself nog twee plekken moeten stijgen. De achterstand op de vierde plaats bedraagt vier punten. "Rekenen en naar de concurrentie kijken hebben geen zin als we zelf verliezen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen