Di María gewisseld vanwege brutale inbraak bij hem thuis

15 maart 2021, 08:01

Het werd zondag een trieste dag voor Paris Saint-Germain. De regerend kampioen van Frankrijk verloor op eigen veld met 1-2 van Nantes FC, maar vervelender was wat er buiten de lijnen gebeurde. De club werd namelijk opgeschrikt vanwege inbraken bij Ángel Di María en de ouders van Marquinhos. Eerstgenoemde werd vanwege de inbraak tijdens het duel gewisseld.

In de tweede helft kwam directeur Leonardo bij de dug-out van PSG langs om trainer Mauricio Pochettino op de hoogte te brengen van de inbraak bij Di María. De coach twijfelde niet en besloot de Argentijn te wisselen. Diverse Franse media meldden dat de buitenspeler enkele minuten later al op weg was naar zijn woning. Daar ging het er zondag niet zachtzinnig aan toe. Er werd namelijk op brute wijze ingebroken in zijn huis terwijl de vrouw en kinderen van Di María gewoon thuis waren. Zijn vrouw en kinderen werden zelfs enige tijd vastgehouden door de overvallers.

De inbrekers gingen gewelddadig te werk, maar maakten gelukkig geen slachtoffers in het huis van de voetballer. Ook in het huis van de ouders van aanvoerder Marquinhos werd zondagavond ingebroken. Er was dus sprake van een dubbele inbraak bij de voetballers van Paris Saint-Germain. De politie heeft het onderzoek naar de inbraken gestart en probeert de spelers en hun families te helpen waar mogelijk.

Het is niet voor het eerst dat Di María opgeschrikt wordt door een incident. Als speler van Manchester United was hij in 2015 al slachtoffer van een soortgelijke gebeurtenis. Ook toen werd er ingebroken in zijn huis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen