Boussatta: "Wijndal speelt over drie jaar bij Real of Bayern"

15 maart 2021, 12:22

Dries Boussatta kent geen enkele twijfel en ziet in Owen Wijndal een speler die hard op weg is naar de wereldtop. De linksback is bij AZ bezig aan een goed seizoen en maakte in de vorige interlandperiode ook indruk bij het Nederlands elftal. Volgens Boussatta is het de opmaat naar meer.

De 21-jarige verdediger speelde afgelopen weekend ook goed tegen FC Twente (4-1 winst). "Ik ben het meest overtuigd van Wijndal. Daar heb ik echt geen twijfel over. Ik durf wel te zeggen dat hij over drie jaar bij Real Madrid of Bayern München speelt. Die jongen heeft zo'n goede drive met een fantastische mentaliteit. Ik denk dat hij nu al niet minder is dan Tagliafico bij Ajax", zegt de oud-international tegen het Algemeen Dagblad.

Boussatta, die zelf jarenlang bij AZ speelde, denkt dat de Alkmaarders tweede kunnen worden. "Voor mij is sowieso duidelijk dat Ajax kampioen wordt. Voor plek twee heb ik net iets meer vertrouwen in AZ, die zijn als team net iets verder. PSV zit midden in een transitie en doet het uitstekend. Het zal erom hangen." PSV staat momenteel tweede met drie punten meer dan AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen