De Telegraaf onthult identiteit gokkende AZ-speler: Clasie

15 maart 2021, 18:24   Bijgewerkt: 15 maart 2021, 21:08

De KNVB maakte zondag bekend dat een niet nader genoemde speler van AZ eerder dit seizoen voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst is geweest vanwege het gokken op wedstrijden in het betaald voetbal. De speler in kwestie volgens De Telegraaf bekend. Het zou gaan om Jordy Clasie.

De 29-jarige middenvelder, die door blessureleed dit seizoen nog nauwelijks in actie is gekomen, heeft volgens bovengenoemde krant tegenover de commissie van beroep betaald voetbal verklaard dat hij zelf niet op de wedstrijden heeft gegokt. Zijn buurjongen maakte volgens Clasie gebruik van zijn account op online-gokbedrijf B-win, omdat het account van de buurjongen was geblokkeerd.

Van AZ mag Clasie geen commentaar geven. De Alkmaarse club wil zelf ook niet meer reageren en verwijst naar de verklaring die het afgelopen zondag gaf. 'De speler heeft kennis genomen van de uitspraak van de onafhankelijke commissie van beroep betaald voetbal (CvB) en heeft geconstateerd dat er geen sprake is geweest van wedden op eigen wedstrijden door de speler van AZ of op losse wedstrijden van de Eredivisie. De speler heeft bij AZ aangegeven dat hij de zaak betreurt, maar uitgelegd hoe het is gegaan. Na zijn uitleg en de uitspraak van de Commissie van Beroep is de zaak daarmee voor AZ gesloten,' luidde het statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen