Bosz geniet vertrouwen: "Hij moet met de druk zien om te gaan"

16 maart 2021, 09:46

Ook nu de resultaten flink tegenvallen geniet Peter Bosz het vertrouwen van de clubleiding van Bayer Leverkusen. Technisch directeur Rudi Völler realiseert zich echter dat de druk op de Nederlandse trainer steeds meer begint toe te nemen. Afgelopen weekend tegen laagvlieger Arminia Bielefeld leden Die Werkself alweer de zesde competitienederlaag sinds de winterstop.

Bayer Leverkusen is door de matige reeks afgezakt naar de zesde plaats in de Bundesliga en werd tussendoor bovendien uitgeschakeld in de Europa League en de DFB-Pokal. "We hoopten ons tegen Bielefeld te verbeteren, maar ondanks de tegenslag is Peter Bosz nog altijd dezelfde coach als voorheen. Hij weet dat, ondanks de waardering en steun die hij van ons krijgt, het anders moet. Hij moet zien om te gaan met de druk, intern of van de media, en dat kan hij ook", aldus Völler tegenover Kicker.

Bayer Leverkusen is vier punten verwijderd van de vierde plaats, die aan het einde van de rit recht geeft op deelname aan de Champions League. Van de laatste dertien competitiewedstrijden werd er slechts drie gewonnen. "We hebben nog steeds zicht op de vierde plaats, maar de clubs die achter ons staan hebben terrein gewonnen. We moeten voorzichtig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen