Zweedse bondscoach Andersson looft Zlatan én AZ'er Karlsson

16 maart 2021, 13:40

Bondscoach Janne Andersson hield de boot naar de rentree van Zlatan Ibrahimovic een aantal keren opzichtig af, maar nam de ervaren aanvaller dinsdag officieel terug in de selectie van de nationale ploeg van Zweden. Hij noemt de spits van AC Milan de beste speler van Zweden ooit en is blij dat hij zich weer beschikbaar heeft gesteld. 

"Ten eerste zijn we natuurlijk vooral blij omdat Zlatan een goede voetballer is, de beste die we in Zweden oiot hebben gehad", looft de keuzeheeft zijn pupil. "Het is heel fijn dat hij weer beschikbaar is voor de nationale ploeg. Naast wat hij kan bijdragen op het veld, heeft hij ook ontzettend veel ervaring en kan hij van grote waarde zijn voor de andere, jongere spelers in de nationale ploeg."

Karlsson klaar voor grote werk

Ook AZ-aanvaller Jasper Karlsson kan zijn eerste minuten maken in een officiële wedstrijd van Zweden, nadat hij eerder in twee oefenduels al minuten maakte in grotendeels de B-ploeg van Zweden. "We volgen hem in Nederland op de voet en kennen hem nog van de periode in 2020. We zijn blij dat hij bij de nationale ploeg zit, want hij heeft alle jeugdteams doorlopen en is een van de grote talenten die klaar is voor het echte werk. We zijn Claes Eriksson (betrokken bij Zweedse jeugd) dankbaar voor zijn werk."

Lees ook: Zlatan kondigt comeback aan bij Zweden: 'The return of the God'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen