FC Twente is er nog niet uit met PSV over Drommel

17 maart 2021, 09:47

Dat Joël Drommel na dit seizoen FC Twente gaat verlaten, lijkt een zekerheid. De keeper heeft zelf al een akkoord bereikt met PSV en hoopt een stap te gaan maken. Zijn club is er echter nog niet uit met de Eindhovenaren, zo benadrukt technisch directeur Jan Streuer. Haast heeft Twente bovendien niet.

In Eindhoven ligt een vijfjarig contract klaar voor de 24-jarige doelman. De clubs zijn er echter nog niet uit. Volgens Twente is er sprake van een flink verschil tussen vraag en aanbod. De club gunt hem desondanks een transfer naar een grotere club. "Daarom hebben we Joël ook toestemming gegeven om met PSV te gaan praten", zegt Streuer tegen Tubantia. De eerste gesprekken tussen de clubs hebben volgens hem niets opgeleverd. "Wij hebben nog geen akkoord", zegt Streuer. "Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen, en we wachten nu verder af."

Twente heeft in ieder geval alvast voorgesorteerd op de toekomst door Lars Unnerstall, die nu nog bij PSV speelt, vast te leggen. Hij moet de komende jaren de eerste keeper worden. Ondanks dat laat Twente zich niet onder druk zetten door PSV. "Het is nog maar maart", zegt de directeur. "Normaal gesproken worden deze zaken in juni/juli afgehandeld. Nogmaals: wij weten wat we willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen