Senesi: "Zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd"

17 maart 2021, 08:40

Door zijn goede spel bij Feyenoord blijft Marcos Senesi gelinkt worden aan andere clubs. De verdediger van Feyenoord werd door een tussenpersoon onlangs in verband gebracht met vrijwel de gehele Italiaanse top, maar is daar zelf totaal niet mee bezig. Zijn focus ligt volledig op Feyenoord.

Vooral Napoli zou belangstelling hebben in Senesi. "Ik wil wel graag meteen één ding duidelijk maken. Ik heb met niemand gesproken, ik ben volledig met Feyenoord bezig", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Deze club moet een ticket voor Europees voetbal veroveren. Daar gaan we alles aan doen. Als ik goed presteer, is de Copa America een reële mogelijkheid. Dus er is nog veel te winnen voor de club en voor mij. Maar ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd."

Feyenoord wil het contract van Senesi, dat momenteel tot 2023 loopt, graag verlengen. De Rotterdammers zullen daarvoor in gesprek moeten met de verdediger en zijn vader, die als zijn zaakwaarnemer fungeert. "Ik lees ook citaten van mensen die mij in verband brengen met clubs. Ook hierover kan ik heel duidelijk zijn: alleen mijn vader behartigt mijn belangen", benadrukt de centrale verdediger.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen