Zidane lovend: "Je zou niet zeggen dat Modric 35 jaar is"

17 maart 2021, 08:40

Zinedine Zidane heeft met Real Madrid de kwartfinales van de Champions League bereikt. Dat gebeurde dinsdag door Atalanta Bergamo in eigen huis met 3-1 te verslaan, na de 0-1 zege eerder in het uitduel. De Franse trainer was met name onder de indruk van zijn middenveld.

Zidane krijgt wel eens het verwijt dat hij niet genoeg doorselecteert, maar ziet daarvoor geen aanleiding. Hij is is tevreden over zijn routiniers. "Ik heb mijn spelers gefeliciteerd omdat ze van begin tot eind goed hebben gespeeld in een fysiek zware wedstrijd. We moesten goed verdedigen. Je kunt zeggen dat we het op alle fronten goed hebben gedaan", zei Zidane na afloop tegen Marca.

Het middenveld was met de routiniers Casemiro (29 jaar), Luka Modric (35) en Toni Kroos (31) in handen van Real. "Luka en Toni waren fenomenaal", loofde Zidane. "Casemiro kan daarnaast ook doelpunten maken en zorgt ervoor dat we anders kunnen spelen. Als je me vraagt naar Luka, kan ik zeggen dat hij een geweldige speler is. Hij is 35 jaar, maar dat zou je niet zeggen als je hem ziet spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen