Van de Beek is terug, maar concurrent Pogba eveneens

17 maart 2021, 16:07

Donny van de Beek is weer inzetbaar voor Manchester United. De Nederlandse middenvelder was door blessureleed enige tijd niet beschikbaar voor trainer Ole Gunnar Solskjaer, maar kan donderdag wel weer meespelen als de kraker tegen AC Milan wordt afgewerkt in de Europa League. Dat heeft Solskjaer woensdag bevestigd.

Vorige week speelden beide teams met 1-1 gelijk in Engeland, waardoor Manchester United donderdag nog vol aan de bak zal moeten in de return. Een opsteker is dan ook dat Van de Beek weer inzetbaar is, maar belangrijker zal het voor de trainer zijn dat Paul Pogba eveneens terugkeert in de selectie. Ook Edinson Cavani maakt weer deel uit van de wedstrijdselectie. Anthony Martial is er overigens niet bij. Bij tegenstander Manchester United is Zlatan Ibrahimovic weer inzetbaar. Vorige week ontbrak hij nog in het eerste duel met zijn oude werkgever.

Ronald de Boer sprak zich eerder vandaag uit over de situatie van Van de Beek bij Manchester United. Dat hij pas twee Premier League-wedstrijden in de basis begon, is volgens de broer van de bondscoach geen goed teken. "Zijn zaakwaarnemer heeft me laten weten dat hij niet blij is dat hij niet speelt, dat is logisch", sprak hij bij talkSPORT. "Hij had op meer gehoopt, maar maakt zich geen zorgen. Hij wil elke wedstrijd spelen, maar maakt zich geen zorgen over het slagen bij de club. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Hij moet in de zomer aan zichzelf vragen: sta ik waar ik wil staan? Maar Donny is totaal niet in paniek."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen