'Excelsior wil cashen ondanks vertrekwens Omarsson'

17 maart 2021, 18:37   Bijgewerkt: 17 maart 2021, 18:48

Elias Mar Omarsson zet bij Excelsior in op een transfervrij vertrek in de komende zomer. De IJslander loopt uit zijn contract en heeft bij trainer Marinus Dijkhuizen aangegeven graag een stap te willen maken. Excelsior zelf hoopt echter alsnog te kunnen cashen bij een vertrek van de clubtopscorer.

De club heeft namelijk een eenzijdige optie, waarmee het contract van Omarsson met een jaar verlengd kan worden. Excelsior wil deze optie graag lichten, zo weet het Algemeen Dagblad. Zeker is dit echter nog niet. "Daar moeten we binnen het bestuur en de directie nog een klap op geven", vertelde directeur Ferry de Haan. "Het gaat ook om de verdere toekomst. Er zitten ook financiële consequenties aan vast wanneer je een contract verlengt."

Met zijn achttien goals was Omarsson in de eerste seizoenshelft een sensatie in de Keuken Kampioen Divisie, maar inmiddels gaat het al een tijdje minder met de 26-jarige aanvaller. Zijn laatste doelpunt maakte hij op 23 januari en afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht stond hij al niet meer in de basis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen