'Twente wil 6,5 miljoen zien voor PSV-doelwit Drommel'

18 maart 2021, 08:01   Bijgewerkt: 18 maart 2021, 10:55

Joël Drommel leek hard op weg naar PSV, maar het is inmiddels de vraag of de doelman komende zomer naar Eindhoven vertrekt. FC Twente en PSV zijn het namelijk allesbehalve eens over een transfersom. De Enschedeërs willen op dit moment veel meer miljoenen ontvangen dan men in het Philips Stadion wil betalen. Het is afwachten of beide clubs nog nader tot elkaar komen.

Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad hoopt Twente 6,5 miljoen euro te ontvangen voor Drommel, die nog tot medio 2022 vastligt in De Grolsch Veste. PSV is momenteel niet bereid om dat bedrag op tafel te leggen en denkt zelf een een transfersom tussen de drie en vier miljoen euro. Onlangs bereikte Drommel al een persoonlijk akkoord met de huidige nummer twee van de Eredivisie.

De hoge vraagprijs van Twente heeft volgens VI meerdere redenen. Drommel zou namelijk een gedeelte van de transfersom krijgen en dat zou gaan over een paar ton. Ook lijken de Tukkers stiekem nog te hopen dat Ajax zich gaat melden bij technisch directeur Jan Streuer. Het is echter nog de vraag of de Amsterdammers volgend jaar kunnen beschikken over Andre Onana.

Het verschil tussen vraag en aanbod ligt momenteel dus ver uit elkaar en dat zou kunnen betekenen dat Drommel zijn contract bij Twente uitdient. Dat kan de ploeg uit Enschede in een lastig parket brengen. Twente haalde Lars Unnerstall namelijk al transfervrij op bij PSV als beoogde nieuwe eerste doelman. De Duitser tekende een contract voor vier seizoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen