Topfitte Stekelenburg wil door: "Het voelt nog altijd bijzonder"

18 maart 2021, 09:23

Maarten Stekelenburg is de rest van dit seizoen eerste keeper van Ajax en werd onlangs door bondscoach Frank de Boer opgeroepen voor Oranje. Het contract van de 38-jarige doelman loopt komende zomer af, maar als het aan de routinier ligt dan gaat hij nog even door. Dat vertelde Stekelenburg onlangs in gesprek met Voetbal International.

"Dit is het mooiste beroep ter wereld en dat wil ik nog zo lang mogelijk beoefenen. Aan mij zal het niet liggen", opperde de ervaren goalie tegenover VI. "Voor mij voelt het bovenal nog altijd als iets bijzonders om profvoetballer te zijn. Ajax is voor mij de mooiste club ter wereld. Hier sluit ik mijn carrière af, maar hopelijk laat dat moment nog even op zich wachten."

Stekelenburg moest na de schorsing van Andre Onana plotseling weer aan de bak, terwijl hij de afgelopen jaren bij Everton vooral op de bank had gezeten. "Tijdens je loopbaan heb je zeker wel goede en slechte momenten. Het is balen als je niet speelt, een blessure hebt of het tegenzit. Dat heeft iedereen in de wereld wel eens. Nu voel ik me topfit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen