Las Palmas bevestigt miljoenenwinst op Barça-talent Pedri

18 maart 2021, 10:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pedri is bezig aan een uitstekend debuutjaar bij FC Barcelona en dat zorgt ook blijdschap op Gran Canaria. De talentvolle middenvelder speelde namelijk twee jaar in het shirt van UD Las Palmas, dat de rekening inmiddels vol ziet lopen met miljoenen. Voorzitter Miguel Ángel Ramírez is dan ook zeer tevreden dat het achttienjarige talent zo goed presteert.

Barcelona telde afgelopen zomer een bedrag van vijf miljoen euro neer voor Pedri. Dat bedrag is momenteel al opgelopen tot elf miljoen euro, zo verzekerde Ramírez. Onlangs werd Pedri voor de eerste keer opgeroepen voor de nationale ploeg van Spanje en dat leverde Las Palmas ook weer een miljoen euro op. In totaal kan de transferom oplopen tot 22 miljoen euro.

Pedri werd geboren op Tenerife en speelde twee seizoenen bij Las Palmas. Voorzitter Ramírez liet ook optekenen dat de jongeling naar een andere club kon vertrekken. Hij noemde de naam van de club niet, maar vertelde wel dat er meer geld geboden werd. Pedri speelde dit seizoen al 41 wedstrijden voor Barcelona. Daarin scoorde hij drie keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen