'Eintracht polst Schweinsteiger voor rol van sportief directeur'

18 maart 2021, 10:58

Het zou goed kunnen dat Bastian Schweinsteiger komend seizoen terugkeert in de Bundesliga. De oud-voetballer staat namelijk op het verlanglijstje van Eintract Frankfurt, dat op zoek moet naar een nieuwe sportief directeur. In Duitsland doen inmiddels verschillende namen de ronde en Schweinsteiger is er daar een van.

Momenteel staat Fredi Bobic nog onder contract bij Eintracht, maar hij vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Hertha BSC. Naast Schweinsteiger worden ook Jonas Boldt en Rouven Schröder genoemd door de Duitse media. Boldt werkt momenteel bij Hamburger SV, terwijl Schröder clubloos is. Hij was in het verleden werkzaam bij FSV Mainz en Werder Bremen.

Of Schweinsteiger open staat voor een avontuur als sportief directeur is niet bekend. De oud-middenvelder stopte in 2019 met voetballen en liet de voetballerij daarna even achter zich. De 36-jarige rechtspoot speelde in clubverband voor Bayern München, Manchester United en Chicago Fire. Ook droeg hij liefst 121 keer het shirt van de Duitse nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen