Streuer over Drommel: "Wij noemen geen bedragen"

18 maart 2021, 11:25

Jan Streuer heeft gereageerd op de berichten dat FC Twente 6,5 miljoen euro wil ontvangen voor Joël Drommel. Dat nieuws brachten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad eerder vandaag naar buiten. Streuer volgt alle ontwikkelingen natuurlijk ook op de voet, maar volgens de technisch directeur van Twente klopt er weinig van de geruchten.

"Het is wel duidelijk dat dit bericht vanuit PSV komt", aldus Streuer tegenover Tubantia. "Het komt in elk geval niet bij ons vandaan. Bij ons weten maar twee mensen hoe het precies in elkaar zit. En nee, een bedrag gaan wij niet noemen. Dat vind ik niet netjes. Dit is niet mijn manier van werken, maar ik doe daar verder ook niet zo moeilijk over. Iedereen moet dat zelf weten. Ik loop al lang genoeg mee om te weten dat dit soms bij het spel hoort. Men probeert je van alle kanten te bewerken."

Streuer sprak eerder zijn onvrede al uit over het feit dat voor doelmannen vaak minder wordt betaald dan voor veldspelers. "Dat begrijp ik nooit zo goed, want een goede keeper is één van de belangrijkste dingen voor een goed elftal", opperde de ervaren directeur, die weet dat Drommel graag een stap wil maken. De goalie is al akkoord met PSV, dat naar verluidt tussen de drie en vier miljoen euro wil betalen. Het contract Drommel loopt in De Grolsch Veste nog door tot de zomer van 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen