Ziyech, Tannane, Aboukhlal en Amrabat opgeroepen voor Marokko

18 maart 2021 – Vahid Halilhodzic heeft een aantal bekende namen opgenomen in de definitieve selectie van Marokko. De bondscoach uit Bosnië en Herzegovina speelt binnenkort met zijn ploeg tegen Mauritanië en Burundi. Hakim Ziyech, Oussama Tannane, Zakaria Aboukhlal en Sofyan Amrabat kunnen zich opmaken voor die twee wedstrijden.

Ziyech, Tannane, Aboukhlal en Amrabat opgeroepen voor Marokko

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Ziyech (Chelsea), Tannane (Vitesse), Aboukhlal (AZ) en Amrabat (Fiorentina) zijn inmiddels geen onbekende namen meer bij de nationale ploeg. Zij krijgen in de selectie gezelschap van onder meer Munir El Haddadi en Youssef En-Nesyri, die allebei de clubkleuren van Sevilla verdedigen. Ook routinier Nabil Dirar van Club Brugge is van de partij.

Marokko gaat op vrijdag 26 maart op bezoek bij Mauritanië en speelt vervolgens op dinsdag 30 maart in eigen land tegen Burundi. Het zijn de laatste twee wedstrijden in groep E voor kwalificatie voor de Afrika Cup. Marokko is met tien punten de koploper, terwijl Mauritanië (vijf punten), Burundi (vier punten) en de Centraal-Afrikaanse Republiek (drie punten) achterblijven.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd