'Brugge houdt Lang tot zomer van 2024 binnenboord'

18 maart 2021, 15:16

Noa Lang lijkt binnenkort zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract bij Club Brugge. De aanvaller wordt dit seizoen door de Belgen gehuurd van Ajax, maar komende zomer is er een verplichte optie tot koop van zes miljoen euro. Volgens diverse media in België gaat de smaakmaker snel een verbintenis tekenen tot medio 2024.

Lang kent een ongekend goed seizoen bij Club, dat afstevent op een nieuwe landstitel. Tot nu toe maakte de vleugelspeler in de Jupiler Pro League twaalf doelpunten en gaf hij zeven assists. Daar had de jeugdinternational 21 wedstrijden voor nodig. Inmiddels zou zijn waarde volgens Transfermarkt al zijn gestegen tot twintig miljoen euro.

Club Brugge maakt binnenkort zijn entree op de beurs en volgens Het Gazet van Antwerpen staat in de prospectus dat Lang tot medio 2024 aan de club verbonden is. De koploper van België wil zelfs overigens nog niks loslaten over de situatie van Lang. Dat gaat volgens Belgische media pas gebeuren als de 21-jarige rechtspoot komende zomer definitief de stap naar Brugge maakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen