Ultee langer bij Fortuna: "Hier staat een trotse trainer"

18 maart 2021, 14:49

Sjors Ultee heeft zijn contract bij Fortuna Sittard met een jaar verlengd. De trainer lag vast tot de zomer van 2022 en zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2023. Ultee is bezig aan zijn eerste maanden als hoofdtrainer van Fortuna en presteert vooralsnog uitstekend met de Limburgers.

Ultee is bezig aan zijn tweede seizoen bij Fortuna, waar hij eerder samen met Kevin Hofland voor de groep stond. Na dienst ontslag kreeg Ultee de kans om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. "Hier staat een enorm trotse trainer", vertelt de coach op de clubwebsite. "Ik ben vanzelfsprekend enorm blij met deze verlenging én met het vertrouwen dat hier wederom uit spreekt. We hebben in een korte tijd een prachtige prestatie neergezet met de organisatie die er nu staat. Daar kunnen we met z'n allen trots op zijn en op voortborduren."

Sjoerd Ard is op zijn beurt ook blij met de overeenkomst, zo oppert de technisch manager. "We zijn als club bijzonder blij dat we Sjors voor een langere periode aan ons hebben weten te binden. Deze ontwikkeling sluit perfect aan bij de weg die we zijn ingeslagen, waarbij we met een frisse, innovatieve staf onze ambities voor de komende jaren willen waarmaken. Dat we het contract al na vier maanden openbreken zegt alles over het vertrouwen dat wij hebben in deze combinatie en daarmee een succesvolle toekomst."

Fortuna begon bijzonder slecht aan dit seizoen en stond onder leiding van Hofland in de onderste regionen van de Eredivisie. Nadat Hofland werd ontslagen, zetten Fortuna met Ultee voor de groep een geweldige reeks neer. Met nog acht wedstrijden te gaan heeft de club uit Sittard een voorsprong van dertien punten op de degradatiezone. De ploeg van Ultee staat tiende en aast zelfs op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. Het verschil met nummer zeven FC Utrecht bedraagt slechts drie punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen