'Ajax topfavoriet voor landstitel'

17 juli 2006, 07:25

Niet regerend kampioen PSV, maar Ajax is volgens de bezoekers van FCUpdate.nl dé grote favoriet om komend seizoen landskampioen te worden. Uit een poll is gebleken dat liefst zestig procent van onze bezoekers verwacht dat de Amsterdammers de titel voor zich op zullen eisen.

Ajax eindigde vorig seizoen nog als vierde in de reguliere competitie, maar uit onze poll blijkt dat het vertrouwen in de nieuwe trainer Henk ten Cate groot is. Mede dankzij de komst van nieuwe krachten als Jaap Stam, Kenneth Perez en Gabri verwacht zestig procent dat de titel dit seizoen naar Amsterdam zal gaan.

Achter Ajax is regerend kampioen PSV de op één na grootste kanshebber op de titel. Toch gelooft slechts twintig procent van de in totaal ruim 10.000 stemmers er in dat de mannen van trainer Ronald Koeman de titel zullen prolongeren. Feyenoord krijgt met vijftien procent nog altijd ruim de voorkeur boven AZ. Slechts vijf procent denkt dat de Alkmaarders, die deze zomer bijzonder actief waren op de transfermarkt, kampioen zullen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen