Herstelde Van de Beek, Pogba en Zlatan Ibrahimovic op de bank

18 maart 2021, 19:55

Donny van de Beek is weliswaar weer hersteld van zijn blessure en zit bij de selectie van Manchester United op bezoek bij AC Milan donderdagavond, maar de middenvelder heeft van Ole Gunnar Solskjær geen basisplaats gekregen in de achtste finale van de Europa League. Ook de herstelde Zlatan Ibrahimovic staat niet in de basis: hij kan vermoedelijk nog geen negentig minuten maken.

Dat Van de Beek mogelijk wel weer inzetbaar is, is een meevaller voor Manchester United, omdat hij er eerder langer uit leek te liggen. Ook Edinson Cavani maakt weer deel uit van de wedstrijdselectie, evenals sterkhouder Paul Pogba, die overigens ook nog niet aan de aftrap verschijnt. Anthony Martial is er helemaal niet bij.

Ook Ibrahimovic keert na blessureleed weer terug in de selectie van AC Milan. Het was de tweede blessure voor de Zweed in 2021, al keert hij ditmaal wel eerder terug dan verwacht. De laatste weken is het elftal van Stefano Pioli in de Serie A in matige vorm, maar vorige week op Anfield maakte hij een hele goede indruk. 

Opstelling AC Milan: Donnarumma; Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernández; Meite, Kessie; Saelemaekers, Hakan Çalhanoglu, Krunic; Castillejo

Opstelling Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof; Shaw, Fred, McTominay; Fernandes, Rashford, James; Greenwood

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen