Neres door UEFA genomineerd voor Speler van de Week

19 maart 2021, 09:37   Bijgewerkt: 19 maart 2021, 09:47

David Neres staat mogelijk een mooie onderscheiding te wachten na zijn optreden tegen Young Boys. De Ajax-aanvaller is door de UEFA genomineerd voor de titel van Speler van de Week. Vorige week was er al een nominatie voor ploeggenoot Dusan Tadic, maar de Serviër verloor uiteindelijk van Tottenham-spits Harry Kane.

Neres had het dit seizoen moeilijk door blessures, maar lijkt zijn draai nu weer te hebben gevonden. Afgelopen weekend was hij al trefzeker tegen PEC Zwolle en dat zette hij donderdagavond voort tegen Young Boys. De Braziliaan was goed voor de openingstreffer, die het laatste beetje hoop op een Zwitserse comeback deed verdwijnen. Neres werd na 64 minuten afgelost door Oussama Idrissi. 

Voor de titel van Speler van de Week heeft Neres concurrentie van drie andere doelpuntenmakers. Gerard Moreno verdubbelde namens Villarreal de 2-0 voorsprong uit de heenwedstrijd tegen Dinamo Kiev door opnieuw twee keer te scoren. Ook Borja Mayoral maakte er namens AS Roma twee tegen Shakhtar Donetsk (1-2 winst, 3-0 in heenwedstrijd). Mislav Orsic zal Neres' grootste concurrent zijn. De aanvaller van Dinamo Zagreb maakte een hattrick en zorgde daarmee voor een stunt tegen Tottenham Hotspur

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen