Hart maakt excuses voor opmerkelijk bericht na Spurs-eliminatie

19 maart 2021 – Fans van Tottenham Hotspur waren donderdag al niet te genieten vanwege de dramatische uitschakeling bij Dinamo Zagreb (3-0 verlies), en maakten na het duel ook nog eens kennis met een opmerkelijke Instagram-post van doelman Joe Hart. De Engelsman, die niet bij de selectie zat, schreef op Instagram 'De klus is geklaard', bij een foto van de 3-0 nederlaag.

Hart maakt excuses voor opmerkelijk bericht na Spurs-eliminatie

De post op Instagram Stories werd snel verwijderd, maar toen was het kwaad uiteraard al geschied. Het bericht ging viraal in Engeland en het leverde Hart bakken met kritiek op. De 33-jarige doelman heeft vrijdag zijn excuses gemaakt voor de opmerkelijke post. "Ik moet mijn excuses maken voor een fout van mijn social media-team", liet de keeper weten. "Iemand dacht kennelijk dat we met 3-0 hadden gewonnen. Dat klinkt stom, maar het is de waarheid. Het is onacceptabel en ik snap dat het voor veel fans frustrerend is geweest. Ik wil daarvoor 'sorry' zeggen."

Hart geeft verder aan dat hij heel erg baalt van de uitschakeling in de Europa League. "Ik voel me net zo slecht als de spelers die in de selectie zaten. Dit bericht kwam van iemand uit mijn social media-team en niet van mijzelf. Ik houd veel van de club en steun het team altijd. Helaas is dit gebeurd. Ik wens iedereen verder een fijne dag toe", aldus de 33-jarige reservedoelman.

UEFA Europa League

gerelateerd