Hamburger SV hoopt op Kluivert

17 juli 2006, 09:13

Patrick Kluivert zet zijn carrière mogelijk voort in de Bundesliga. De 30-jarige aanvaller mag vertrekken bij Valencia en staat hoog op het verlanglijstje van Hamburger SV. De Duitse club heeft deze week bij Kluivert geïnformeerd of hij open staat voor een vertrek. Volgens De Telegraaf zullen beide partijen nog deze week met elkaar rond de tafel gaan zitten.

Kluivert tekende vorig seizoen een driejarig contract bij Valencia, maar zijn avontuur bij de Spaanse topclub liep uit op een deceptie. Mede door blessureleed kwam hij amper aan spelen toe. Hoewel zijn verbintenis nu nog twee jaar doorloopt, lijkt Valencia genoeg te hebben gezien. De Spanjaarden zijn Kluivert liever kwijt dan rijk en Hamburger SV ruikt haar kans.

De ploeg uit Noord-Duitsland, waar Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Khalid Boulahrouz onder contract staan, lijkt nu in Kluivert haar beoogde nieuwe spits te zien. De ploeg is al maandenlang op zoek naar een nieuwe aanvaller en Kluivert lijkt nu een belangrijke kandidaat. Naar verluidt zal Kluivert, die nog altijd topscorer aller tijden is van Oranje, deze week de onderhandelingen openen met de Duitse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen