Danilo boos: "Niet iedereen kan Ronaldo of Messi zijn"

20 maart 2021, 13:05

Danilo was onaangenaam verrast toen hij vrijdagavond te horen kreeg dat hij op de bank zou beginnen tegen sc Heerenveen. De van Ajax gehuurde Braziliaanse aanvaller scoorde sinds 19 december nog maar twee keer in de Eredivisie, maar is met dertien doelpunten nog altijd de clubtopscorer van FC Twente.

Ron Jans bracht Danilo het slechte nieuws. "Ik was verrast en weet niet wat ik ervan moet zeggen. Natuurlijk was ik boos, want je wilt spelen en jezelf laten zien. Als de trainer mij dan op de bank zet, dan word ik boos", vertelde hij voor de camera van ESPN. "Ik begreep het besluit niet. Ik werk hard en geef meer dan duizend procent. Het is misschien niet mijn beste periode, maar ik krijg minder kansen."

"Niet iedereen kan Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn. Ook zij hebben soms een moeilijke periode periode. De volgende dag probeer je het beter te doen", aldus Danilo, die het seizoen startte met negen doelpunten in negen wedstrijden en daarna in achttien duels nog maar vier keer het net vond.

Volgens Jans worstelt Danilo sinds de winterstop met zijn vorm. "Soms heeft iemand een keer iets nodig om het uiterste uit zichzelf te halen. Hij is een van onze beste spelers, een geweldige spits. Ik wil hem toch een beetje prikkelen. Hij is zó bezig met zichzelf en doelpunten maken. Onbewust is hij dan iets minder met de teamtactiek bezig", legde Jans uit waarom Danilo niet startte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen