Nieuwe tegenvaller Bosz: Diaby na positieve test niet inzetbaar

20 maart 2021, 15:58

Peter Bosz heeft opnieuw een tegenvaller moeten verwerken. De Nederlandse trainer van Bayer Leverkusen kan dit weekend geen beroep doen op Moussa Diaby. De 21-jarige Franse aanvaller heeft vrijdag positief getest op corona en moet daardoor het uitduel met Hertha BSC aan zich voorbij laten gaan.

Diaby is zeker niet de enige speler die niet tot de beschikking van Bosz staat. De Nederlandse oefenmeester moet het tegen Hertha BSC ook stellen zonder Daley Sinkgraven, Timothy Fosu-Mensah, Lukas Hradecky, Julian Baumgartlinger, Lars Bender, Santiago Arias en Paulinho, die allemaal in de lappenmand zitten.

Bosz kan zich niet al te veel misstappen meer veroorloven als trainer van Bayer Leverkusen. Die Werkself zijn afgezakt naar de zesde plaats in de Bundesliga en werden vorige maand uitgeschakeld in de Europa League en de DFB-Pokal. Om volgend seizoen terug te keren in de Champions League, moet Leverkusen bij de eerste vier eindigen.

Diaby zal door de positie coronatest vermoedelijk ook het jeugd-EK missen. Frankrijk speelt donderdag zijn eerste groepswedstrijd tegen Denemarken. Daarna volgen nog duels met Rusland en IJsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen