Weghorst over 'kort' gesprek met De Boer: "Teleurgesteld"

20 maart 2021, 20:39

Voor Wout Weghorst waren de druiven vrijdagmiddag erg zuur. De spits van VfL Wolfsburg is dit seizoen uitstekend in vorm in de Bundesliga, maar werd door Frank de Boer niet opgeroepen voor Oranje. Een behoorlijke klap, zo erkende hij zaterdag na de 1-2 zege op Werder Bremen.

In Bremen had de spits zaterdag zijn zeventiende goal van het Bundesliga-seizoen gemaakt. Na de wedstrijd ging hij bij Sky in op de situatie bij Oranje. "Het hele onderwerp is teleurstellend. Wat moet ik er nog over zeggen", sprak Weghorst zaterdag. "Ik heb kort met de bondscoach gesproken. Ik ben erg teleurgesteld en heb geen zin om erover te praten."

Weghorst tekende zaterdag voor zijn vijftigste Bundesliga-goal, die hij maakte in zijn 92ste wedstrijd in de Duitse competitie. Trainer Oliver Glasner vindt het jammer dat Weghorst niet geselecteerd is, terwijl hij eveneens graag had gezien dat middenvelder Maximilian Arnold was opgeroepen voor Duitsland. "Het is de taak van de spelers om goed te presteren. Dat doen deze jongens op heel hoog niveau."

Lees ook: Weghorst

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen