Invaller Huntelaar kan Schalke niet helpen tegen Gladbach

20 maart 2021, 20:30

Schalke 04 blijft afstevenen op degradatie uit de Bundesliga. De club uit Gelsenkirchen ging zaterdagavond in eigen huis kansloos met 0-3 onderuit tegen Borussia Mönchengladbach en staat nog altijd op een schamele tien punten. Klaas-Jan Huntelaar zat weer bij de wedstrijdselectie na een kuitblessure en mocht in de slotfase nog een kwartiertje meedoen.

Op dat moment was er voor de 37-jarige spits echter weinig eer meer te behalen in de Veltins-Arena. De bezoekers uit Mönchengladbach stonden namelijk al op een riante 0-3 voorsprong. Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel al na vijftien minuten spelen. Aanvoerder Lars Stindl schoot de 0-1 achter doelman Frederik Rønnow, die zijn doel de rest van de eerste helft schoon hield.

Na de thee liep Gladbach vervolgens uit naar een gemakkelijke overwinning. Stefan Lainer verzorgde de 0-2 en tot overmaat van ramp werkte goalie Rønnow de bal onbedoeld in zijn eigen doel. Na 76 minuten besloot trainer Dimitrios Grammozis nog wat minuten te gunnen aan Huntelaar, die pas voor de tweede keer in actie kwam namens Schalke. De ex-Ajacied kon zijn ploeg niet meer helpen aan een slotoffensief.

Dat heeft Schalke wel nodig in de laatste wedstrijden van de competitie. De manschappen van Grammozis spelen nog acht duels en hebben een achterstand van twaalf punten op het veilige Arminia Bielfeld. Schalke treedt nog aan tegen Bayer Leverkusen, FC Augsburg, SC Freiburg, Arminia Bielefeld, Hertha BSC, TSG Hoffenheim, Eintracht Frankfurt en 1. FC Köln.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen