Berghuis na duur puntenverlies: "We hielden Emmen in leven"

20 maart 2021, 22:06

Steven Berghuis vindt dat Feyenoord zaterdagavond de punten in de Kuip had moeten houden. De Rotterdammers leken op weg naar een minimale overwinning, maar gaven de voorsprong in de tweede helft weg. Feyenoord mocht na de thee zelfs van geluk spreken dat de bezoekers uit Drenthe niet met meer dan een puntje vertrokken.

"We wisselden goede en slechte fases af", opperde Berghuis na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "In de eindfase kwamen we amper te grote kansen en hielden we Emmen in leven. Door die strafschop staat het ineens 1-1 en dan wordt het voor ons heel erg moeilijk. Het was de laatste twintig minuten voetballen tegen de tijd."

De aanvoerder van Feyenoord zag een groot verschil tussen de eerste en tweede helft. "De eerste helft was okay, maar in de tweede helft vielen we ver weg. We kregen het niet meer voor elkaar om alsnog de 2-1 te maken", aldus Berghuis, die het puntenverlies niet wijt aan inzet. "Het veld werd lang en we bleven op en neer lopen. Ik denk niet dat het onwil is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen