'Duff bijna rond met Tottenham Hotspur'

17 juli 2006, 10:31

Tottenham Hotspur-trainer Martin Jol kan volgend seizoen vrijwel zeker een beroep doen op Damien Duff. De Ierse aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Chelsea, maar is door de komst van Michael Ballack, Salomon Kalou en Andrei Shevchenko overbodig geworden op Stamford Bridge. 

Naar verluidt zou Duff, die bij Chelsea nog een contract heeft tot medio 2007, afgelopen weekend al medisch gekeurd zijn bij Tottenham. Duff kwam in de zomer van 2003 naar Stamford Bridge, maar verloor het afgelopen seizoen zijn basisplaats. Door de komst van twee centrumaanvallers en een aanvallende middenvelder lijkt de kans bovendien groot dat manager Jose Mourinho voor komend seizoen zal kiezen voor een systeem zonder vleugelaanvallers. Hierdoor zou Duff buiten de boot vallen.

De 27-jarige Duff wordt de derde grote aankoop van Tottenham Hotspur voor komend seizoen. Eerder trok de ploeg ook Dimitar Berbatov en Didier Zokora aan. Hoeveel geld Tottenham aan Chelsea moet betalen voor de komst van Duff, is onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen