Bayern laat Flick na EK niet naar de Duitse nationale ploeg gaan

21 maart 2021, 16:11

Bayern München is niet bereid om succescoach Hansi Flick in de komende zomer te laten gaan. De oefenmeester wordt veelvuldig gelinkt aan de opvolging van Joachim Löw, die na het EK 2021 heeft aangekondigd te vertrekken bij de nationale ploeg van Duitsland. Dat heeft Bayern-baas Karl-Heinz Rummenigge naar buiten gebracht.

Tegenover Die Welt ging Rummenigge in op de houding die Bayern in de komende zomer zal aannemen als de DFB uitkomt bij de coach van München. "Het is een feit dat Flick volgend seizoen nog onze trainer zal zijn", zei de Bayern-baas desgevraagd over de toekomst van de coach. Flick zou bovendien al zijn ingelicht dat de club hem aan zijn tot 2023 lopende contract zal houden.

Dat Flick onenigheid zou hebben met technisch directeur Hasan Salihamidzic, daar wilde Rummenigge niet te veel van weten. Volgens hem is Bayern München 'één familie' en worden bij families problemen onderling opgelost. Flick, die tussen 2006 en 2014 als assistent-coach werkte naast Löw, werd niet als enige genoemd: Jürgen Klopp, Lothar Matthäus, Ralf Rangnick, Marcus Sorg en Stefan Kuntz werden ook genoemd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen