Ajax zonder Haller tegen ADO Den Haag na positieve coronatest

21 maart 2021, 19:02   Bijgewerkt: 21 maart 2021, 19:17

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor het thuisduel met ADO Den Haag bekendgemaakt. De meest opvallende afwezige is Sébastien Haller, die volgens meerdere media positief heeft getest op het coronavirus. Om dezelfde reden ontbreekt Jurriën Timber in de selectie. Verder zijn Antony en Noussair Mazraoui er zondagavond niet bij.

Ten opzichte van het gewonnen Europa League-duel met Young Boys heeft Ten Hag zijn opstelling uiteindelijk maar op één plek moeten wijzigen. Op doel, achterin en op het middenveld starten dezelfde spelers. Voorin wordt Antony vervangen door Brian Brobbey. De jonge aanvaller profiteert van de absentie van zowel de Braziliaan als Haller en begint in de punt van de aanval, waardoor Dusan Tadic naar de flank verhuist.

Ajax kan zondagavond de koppositie in de Eredivisie steviger in handen nemen. Wordt er gewonnen van ADO Den Haag, dan wordt de voorsprong op nummer twee PSV uitgebouwd tot elf punten. In verliespunten staan de Amsterdammers dan zelfs veertien punten voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen