AZ-uitblinker Karlsson kijkt uit naar samenspelen met Zlatan

22 maart 2021, 09:53

Jasper Karlsson werd vorige week voor het eerst 'echt' opgeroepen voor de nationale ploeg van Zweden en had dit weekend met een goal en assist de hoofdrol bij AZ in de topper tegen PSV. Met een ontmoeting met de eveneens opgeroepen Zlatan Ibrahimovic in het vooruitzicht, kan de buitenspeler zijn geluk niet op en reist hij met een goed gevoel af naar Zweden voor de WK-kwalificatieduels.

"Daar ben ik toch wel een beetje opgewonden door", vertelt Karlsson in het Algemeen Dagblad over zijn naderende ontmoeting met Ibracadabra. "Zlatan was altijd al mijn idool, maar het zal wel anders zijn nu ik met hem ga spelen. Ik volg hem al sinds ik klein ben. Hij heeft het Zweedse voetbal naar een hoger niveau gebracht. Zijn terugkeer bij Zweden is heel bijzonder. Alleen al vanwege zijn leeftijd. Maar hij levert nog steeds natuurlijk."

Lees ookZlatan kondigt comeback aan bij Zweden: 'The return of the God'

Over zijn fraaie openingsdoelpunt tegen PSV was Karlsson eveneens te spreken. "Je moet de keeper altijd proberen te verrassen. Ik ben in goede vorm, maar ik kan altijd beter, moet ik zeggen. Ik leer nog steeds. In de wedstrijd tegen PSV in Eindhoven was ik bijvoorbeeld niet goed. Deze keer was ik beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen