Uitblinker Ibrahimovic (39) denkt voorlopig nog niet aan stoppen

22 maart 2021, 12:53   Bijgewerkt: 22 maart 2021, 12:59

Zlatan Ibrahimovic (39) is weliswaar op leeftijd en heeft een aflopend contract bij AC Milan, maar denkt nog zeker niet aan stoppen. Nadat hij zijn ploeg zondag met de vroege openingstreffer naar de overwinning leidde tegen Fiorentina (2-3), ging hij opnieuw in op zijn toekomst.

"Ik vind het vervelend om over mijn leeftijd te praten. Ik voel me momenteel net Benjamin Button. Hoe ouder ik word, hoe jonger ik me voel", haalde hij de inmiddels bekende vergelijking van stal. "Maldini (technisch directeur, red.) zet me telkens onder druk om een nieuw contract te tekenen", grapte Zlatan in de Italiaanse media.

"Nee, we hebben alles onder controle. We praten veel met elkaar, maar de contractverlenging heeft geen haast. We hebben een geweldige onderlinge relatie en we zien wel wat er gebeurt", aldus de Zweed. "Mijn wens is om te blijven voetballen en gelukkig te zijn, de rest is een bonus."

Zweede nationale ploeg

Tevens werd de aanvaller ook gevraagd naar zijn oproep voor de nationale ploeg van Zweden, waar hij zich voor het eerst sinds 2016 weer eens gaat melden. "De bondscoach en ik hebben twee keer gesproken, een keer bij mij thuis en een keer op Milanello (het trainingscomplex, red.). Het is een eer dat hij me weer heeft opgeroepen", was Ibracadabra behoorlijk ingetogen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen