Lukaku mag ondanks coronaproblematiek spelen voor België

22 maart 2021, 17:22

Het leek erop dat alle spelers van Internazionale deze interlandperiode niet voor hun land konden uitkomen, maar de situatie lijkt nu toch iets anders te liggen. De laatste testronde in de spelersgroep heeft geen nieuwe besmettingen aan het licht gebracht en dus kan Romelu Lukaku opdraven bij België, zo meldt Sporza.

De Belgische bond heeft aan dat medium laat weten dat Lukaku beschikbaar en inzetbaar is voor bondscoach Roberto Martinez. Omdat de laatste testronde geen nieuwe besmettingen bij Inter heeft aangetoond, is de rust weer wat wedergekeerd in Milaan. Vorige week legden Stefan de Vrij, Danilo D'Ambrosio en Samir Handanovic nog wel een positieve test af.

België had al gehoopt dat Lukaku alsnog beschikbaar zou zijn. Vrijdag stond de naam van de spits ook gewoon in de selectie die naar buiten werd gebracht door Martinez. Om een kleine slag om de arm te houden, moet Lukaku tot en met 31 maart nog wel zijn verblijfplaatsen doorgeven. De Belgen spelen deze interlandperiode tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen