Cambuur verslaat defensief Eindhoven en zet stap naar titel

22 maart 2021, 21:59

Het is een prima weekend geworden voor SC Cambuur. De Leeuwarders zagen vrijdag concurrenten De Graafschap en NAC Breda punten verspelen en hebben maandag zelf wel gewonnen. FC Eindhoven werd in het eigen stadion met 3-0 verslagen. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Een dood spelmoment bleek nodig voor Cambuur om de ban te breken. Na een uur kon Erik Schouten geheel vrij de 1-0 tegen de touwen koppen uit een corner van Mees Hoedemakers. Eindhoven bleef ondanks die tegengoal voor het eigen doel hangen en kreeg de rekening gepresenteerd van Cambuur. Zes minuten voor tijd waren de invallers belangrijk voor Cambuur. David Sambissa drukte keurig af op aangeven van Jasper ter Heide. Ragnar Oratmangoen knalde vijf minuten later na een pass van Sambissa ook nog de 3-0 tegen de touwen. De defensieve stellingen hielpen Eindhoven dus allerminst.

Cambuur heeft de voorsprong op De Graafschap vergroot tot zes punten. De marge op Almere City FC is zelfs acht punten. Bovendien heeft Cambuur een veel beter doelsaldo dan die twee ploegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen