Klare taal Nedved: Ronaldo en Pirlo blijven bij Juventus

24 maart 2021, 14:15

Pavel Nedved is samen met de clubleiding niet van plan om de bezem door de selectie en de staf van Juventus te gaan halen. Na negen titels op rij heeft het er alle schijn van dat de topclub dit seizoen naast de Scudetto gaat grijpen, maar dat is volgens Nedved geen reden om wijzingen door te voeren.

Juventus staat derde in de Serie A en heeft tien punten minder dan koploper Internazionale. Bovendien is de club al uitgespeeld in de Champions League. Afgelopen weekend ging Juventus op eigen veld verrassend ten onder tegen Benevento en laaide de kritiek op trainer Andrea Pirlo weer op. Italiaanse media verwachtten toen dat hij, en ook Cristiano Ronaldo, in de zomer vertrekken bij de club.

Volgens Nedved is dat niet aan de orde. Hij ziet een ontslag van Pirlo of een transfer van Ronaldo niet zitten. "Cristiano zal bij ons blijven, hij is voor mij onaantastbaar", zegt vice-voorzitter Nedved tegen DAZN. "Ook Andrea Pirlo blijft. Hij is ook komend seizoen onze trainer, honderd procent. We hebben een nieuwe trainer met een jonge ploeg en we wisten dat het moeilijk zou worden in het eerste jaar. Wij willen vasthouden aan deze weg."

Lees ook: De Ligt mogelijk komend seizoen al captain Juventus

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen