Frankrijk maakt interlandperiode af zonder geblesseerde Kanté

25 maart 2021, 21:21

De eerste wedstrijd van de WK-kwalificatie is voor Frankrijk nog niet bepaald voorspoedig verlopen. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps speelde teleurstellend gelijk tegen Oekraïne (1-1) en kreeg een dag later ook nog slecht nieuws te horen.

€4.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté kampt met een hamstringblessure en zal de komende twee wedstrijden van Les Bleus aan zich voorbij moeten laten gaan. 

Kanté speelde de wedstrijd tegen Oekraïne wel uit, maar voelde tegen het einde van de wedstrijd al aan zijn hamstring. Een dag later werd de middenvelder gekeurd en bleek zijn kwetsuur dusdanig ernstig dat hij in ieder geval deze interlandbreak niet meer in actie komt. Of ook Chelsea hem zal moeten missen, moet nog blijken. De Fransman is ook voor trainer Thomas Tuchel een waardevolle kracht gebleken, onder meer in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Frankrijk moet de komende week het puntverlies tegen Oekraïne zien te herstellen. Zondag gaat de ploeg - zonder Kanté - op bezoek bij Kazachstan en drie dagen later wacht een nieuwe uitwedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen