Na Oranje beklaagt ook Spanjaard zich over ontbreken VAR

25 maart 2021, 23:46   Bijgewerkt: 25 maart 2021, 23:54

Net als Oranje een dag eerder heeft ook Spanje de VAR vanavond gemist. Tijdens het WK-kwalificatieduel tegen Griekenland werd Athletic Bilbao-verdediger Inigo Martínez de schlemiel na een tackle op Georgios Masouras. De bal ging op de stip en dankzij de benutte penalty speelde Spanje met 1-1 gelijk.

In de rust was Martínez de vervanger van Sergio Ramos, met wie door zijn recente blessure nog voorzichtig gedaan werd. Hij stond nog geen tien minuten op het veld toen hij bij het uitverdedigen doorgleed en zo de knie van Masouras raakte. De bal ging op de stip, al stelde de verdediger zelf dat het moment met VAR anders was beoordeeld.

"Ik ben niet blij", werd hij na afloop geciteerd door het Spaanse Marca. "Een gelijkspel was niet wat we verdienden. Met de VAR was het resultaat anders geweest. De bal was al weg en ik kon niet meer stoppen. Ik probeerde mijn been nog in te trekken. Wat raar is, is dat de scheidsrechter pas na zes seconden floot."

Een dag eerder ondervond Oranje ook al het gemis van de VAR, en/of doellijntechnologie. Een bal van Matthijs de Ligt die net over de lijn leek, werd niet als doelpunt erkend. Onder meer De Ligt zelf, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382089/blind-baalt-vreemd-dat-er-geen-var-aanwezig-is/,_blank,Daley Blind] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382074/de-roon-raar-dat-er-geen-doellijntechnologie-of-var-was/,_blank,Marten de Roon] beklaagden zich na afloop net als Martínez over het ontbreken van de VAR. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen